Confidenţialitate

Excluderi și suspendări la PSD, după tragedia de la Crevedia

Excluderi și suspendări la PSD, după tragedia de la Crevedia, unde 3 oameni au murit iar alte câteva zeci au ajuns în spital, după mai multe explozii la o stație GPL care funcționa ilegal.

Potrivit unor surse politice, primarul comunei Crevedia, Florin Petre, a fost exclus din Partidul Social Democrat, din cauza unor declarații nepotrivite în urma exploziilor de la stația de gaz din localitatea pe care o conduce.

Premierul Marcel Ciolacu scria zilele trecute pe Facebook – cităm: Un primar care «n-a știut» și căruia nu-i pasă de tragedia prin care trece comunitatea care l-a ales nu are ce căuta în PSD!.

De-asemenea, Consiliu Politic National al PSD – întrunit la Parlament – ar fi votat în unanimitate – potrivit acelorași surse – și suspendarea primarului din Caracal, Ion Doldurea, al cărui fiu deținea stația de gaz din Crevedia.

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a declarat jurnaliștilor că i-a spus primarului de la Caracal, Ion Doldurea, să se autosuspende din Partidul Social Democrat.

Primarul din Caracal, Ion Doldurea, a anunţat săptămâna trecută că a luat decizia de a se suspenda din calitatea de membru al PSD şi, implicit, din orice altă funcţie politică deţinută.