Confidenţialitate

EUROVISION 2015 – Călin Goia, în Deșteptarea: Nu ne-am certat cu regizorul artistic Cătălin Bugean

Călin Goia a intrat în direct prin telefon în Deșteptarea de vineri și a stat de vorbă cu matinalii Vlad Petreanu și George Zafiu despre pregătirile pentru finala Eurovision 2015, solistul Voltaj infirmând zvonurile potrivit cărora tar fi ar fi avut loc o ceartă între ei și regizorul artistic  Cătălin Bugean. 

Întrebat de Vlad Petreanu despre o presupusă ceartă care ar fi avut loc între Voltaj și regizorul artistic Cătălin Bugean, Călin Goia a explicat că nu a fost vorba de nicio ceartă.

“Regizorul artistic Cătălin Bugean a fost desemnat de TVR să ne ajute. El a venit alături de echipa noastră, care îl are pe Dani Klinger de mai bine de 10 ani pe post de show designer. Împreună am transmis ideile noastre din 15 martie celor din organizare, ideile de show, tot ce însemna creația show-ului nostru. A venit în primele zile aici, a pus umărul la tot ce mai era de modificat, pentru că mai erau multe modificări de făcut, după care, având multă treabă în țară, a hotărât după semifinală că nu mai are cu ce să ajute. Nu a fost o ceartă. Pur și simplu a hotărât el că oricum nu mai are ce să schimbe și mai bine se întoarce la București.”

Cât despre colaborarea cu echipa de producție a Eurovision din Viena, Călin Goia a spus că din acest punct de vedere “nu au fost foarte bine tratați”: “Noi primul draft de grafică l-am primit pe 1 mai, cu o săptămână înainte să venim, și nu corespundea deloc cerințelor noastre inițiale, pe care le trimiseserăm în martie. I-am rugat să schimbe, au făcut mici modificări până pe 12 mai, când am avut prima repetiție, iar în 12 mai noi podeaua scenei nu era realizată încă, deși unele țări aveau totul foarte bine pus la punct.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.