Confidenţialitate

Europa FM susține practicarea sportului și la a noua ediție a Maratonului București Raiffeisen Bank

Pe 8 și 9 octombrie, Europa FM vă așteaptă la a noua ediție a Maratonului București Raiffeisen Bank, eveniment marca Bucharest Running Club, organizatorul celor mai mari de evenimente de alergare stradală din România, la care participă anual peste 35.000 de alergători din peste 60 de țări.

Sâmbătă, 8 octombrie, la Cursele Copiilor UNIQA Asigurări, vor alerga copii cu varste cuprinse între 5 și 12 ani, care vor lua startul grupați pe categorii de vârstă și sex, din jumătate în jumătate de oră, începând cu orele 10:30.

La ora 13:15, părinții cu copii între 6 luni și 4 ani aleargă împingând cărucioarele copiilor la cea mai simpatică cursă de alergare în familie, Jogging în scutece SAMAS.

Duminică, 9 octombrie, în funcție de gradul de antrenament, alergătorii pot opta pentru – Maraton, Semimaraton Volkswagen, Ștafetă Vodafone (echipe de câte 4 alergători), o tură a Casei Poporului la Cursa Adolescenților sau la Cursa Populară Ciuc Radler (3,6 km).

Pentru că Maratonului București Raiffeisen Bank  este mai mult decât o competiție de alergare – este o sărbătoare a orașului București, dacă nu alergați, vă așteptăm pe traseu să îi încurajați pe alergători și să urmăriți artiștii care dau reprezentații pe traseu.

Dacă nu puteți ajunge, dar vreți să fiți alături de participanți, puteți să urmăriți transmisia live a evenimentului pe siteul www.bucuresti-maraton.ro.

Detalii despre înscrieri și despre ridicarea kiturilor de participare sunt disponibile pe www.bucuresti-maraton.ro.