Europa FM și Plaja Europa FM, câștigătoare la Gala Litoralului Românesc

Duminică seara a avut loc prima Gală a Litoralului Românesc, unde au fost recunoscute eforturile celor care promovează și dezvoltă turismul în zona litoralului Mării Negre.

În cadrul evenimentului, desfășurat la Phoenicia Luxury din Mamaia, au primit premii de excelență hoteluri, agenții de turism, cluburi, plaje, manageri și evenimente, dar și mass media care se implică în dezvoltarea litoralului românesc.

Europa FM a primit două premii la gala organizată de Federația Patronatelor din Turismul Românesc în colaborare cu Fashion TV.

Primul premiu de excelență a revenit postului Europa FM pentru evenimentele organizate pe Plaja Europa FM, dintre Venus și Saturn, fiind menționate Europa FM Live pe Plajă, eveniment care adună peste 100.000 de participanți an de an pe plaja dintre Venus și Saturn, dar și activitățile zilnice care se desfășoară în sudul litoralului cu susținerea Europa FM.

La distanță de mai puțin de 30 de minute a venit și cea de-a doua disticție, de data acesta pentru Plaja Europa FM. Cu toate că este pentru al doilea an în amplasamentul actual, Plaja Europa FM s-a transformat rapid într-una dintre cele mai prietenoase plaje de pe litoralul românesc, reușind să-și câștige numeroși prieteni care se bucură de surprize și momente frumoase în vacanța petrecută între Venus și Saturn.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS