Confidenţialitate

Europa FM rămâne cel mai ascultat radio privat în orașele din România

Europa-FM---Cel-mai-ascultat-radio-privat- in orasele din-Romania

Europa FM își consolidează poziția în preferințele românilor și rămâne cel mai ascultat radio privat în orașele din România, cu o cotă de piață de 9,3%, potrivit datelor ultimului Studiu de Audiență Radio.

Cu programe realizate de unii dintre cei mai cunoscuți jurnaliști ai României (Andreea Esca, Cristian Tudor Popescu, Cătălin Tolontan, Moise Guran și Vlad Petreanu), Europa FM a reușit să ajungă la tot mai mulți bucureșteni, publicul cel mai asaltat de informații și, prin urmare, cel mai greu de convins.

Astfel, în București, Europa FM înregistrează o creștere de aproape 30 de mii de ascultători și raportează, pentru al doilea val consecutiv, cea mai mare creștere a cotei de piață (+ 2,4% față de aceeași perioadă a anului trecut, ocupând a treia poziție în rândul stațiilor private).

Cel mai recent Studiu de Audiență Radio a fost realizat în perioada 31 august – 20 decembrie 2015, iar rezultatele comunicate în acest moment fac referire la programul pentru toată săptămâna (luni-duminică).