EUROPA FM LIVE PE PLAJĂ: Mai sunt 11 zile

Pregătirile pentru evenimentul anului pe litoralul românesc, Europa FM Live pe Plajă, au intrat în linie dreaptă.

Miercuri este ultima zi de înscriere la concursul având ca miză permise pentru backstage la concertul EUROPA FM LIVE PE PLAJĂ 2014, din 2 august.

Europa FM Live pe Plajă va avea loc sâmbătă, 2 august, pe plaja dintre Venus și Saturn, la Black Sea Arena, de la ora 19:30, iar intrarea este liberă!

3 Sud Est, Smiley, Holograf, Ștefan Bănică și Voltaj vor cânta live cele mai iubite hit-uri ale lor, într-un concert care va dura mai bine de 5 ore și în care muzica bună va fi completată de un spectacol magic de lumini și lasere.

Invitatul special ‘Live pe Plajă’ este anul acesta vedeta internațională Oceana, care vine special în România pentru concertul Europa FM de la mare.

Oceana îmbină stilurile soul, reggae, hip hop și funk iar melodiile sale ‘Endless Summer’ (aproape 70 de milioane de vizualizări pe Youtube) și ‘Cry Cry’ au devenit hit-uri internaționale aproape instantaneu de la lansare.

Europa FM continuă, așadar, în forță seria concertelor ‘Live pe Plajă’ de pe litoralul românesc, după succesul înregistrat în anii precedenți. Ajuns la cea de-a treia ediție, Europa FM Live pe Plajă a devenit un eveniment ce marchează agenda sezonului estival de pe litoralul românesc.

La fel ca și anul trecut, intrarea pentru public este liberă!

MC-ul concertului Europa FM Live pe Plajă este George Zafiu, director de programe și realizator al matinalului ‘Deșteptarea’ de la Europa FM, alături de Monica Anghel și Vlad Petreanu.

‘Vă așteptăm și anul acesta la cel mai mare concert al anului – Live pe Plajă, să-i vedeți în concert pe unii dintre cei mai apreciați artiști români iar anul acesta am adus pentru voi și un invitat special: Oceana, o artistă desăvârșită, ale cărei melodii au făcut înconjurul lumii. Anul trecut, am trăit împreună o experiență extraordinară: zeci de mii de oameni au cântat la unison împreună cu artiștii de pe scenă! A fost incredibil și vrem să repetăm figura și anul acesta! Ne vedem pe plaja dintre Venus și Saturn, sâmbătă, 2 august, la o nouă ediție a mega-concertului Live pe Plajă!’, a spus George Zafiu.

În 2013, la cea de-a doua ediție Europa FM Live pe Plajă peste 70 de mii de oameni au venit pe plaja dintre Venus și Saturn ca să îi vadă în concert pe Direcția 5, Vama, Smiley și Voltaj, în timp ce la prima ediție (2012) au urcat pe scena ‘Live pe Plajă’ Ştefan Bănică, Loredana, Horia Brenciu, Holograf şi Direcţia 5.

Lidl este sponsorul oficial al concertului Europa FM ‘Live pe Plajă’ 2014. Partener media: Kanal D. Evenimentul este organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Mangalia.