Confidenţialitate

Europa FM La MoBU 2023 | GALERIE FOTO

MoBU Târgul Internațional de Artă Contemporană București este cea mai nouă platformă de artă contemporană din zona Europei Centrale și de Est care expune împreună galerii, spații artist run, grupări de artiști independenți și artiști emergenți.

Evenimentul are loc la Romaero Băneasa în perioada 19 – 28 mai 2023 și vine ca un răspuns ferm adus pieței de artă în creștere. Pune Bucureștiul pe harta internațională a piețelor de artă și răspunde așteptărilor unui public nou, avizat, interesat de toate aspectele mainstream din arta momentului și din jurul ei”, transmit organizatorii.

MoBU 2023 prezintă galerii, spații conduse de artiști, grupuri de artiști și artiști individuali ca expozanți, în 40 de standuri dedicate artei contemporane. MoBU are o puternică accent românesc și moldovenesc, datorită artiștilor participanți care sunt actuali, conectați și relevanți, iar unii dintre ei așteaptă să fie descoperiți.

În acest sens, MoBU este o platformă de promovare artei contemporane autohtone. Desigur, la MoBU vin expozanți din America de Nord, UE și Orientul Mijlociu, mai precis din SUA, Austria, Italia, Germania, Țările de Jos, Marea Britanie, Siria, Republica Moldova și România.

Foto: Paul Patlagică