Confidenţialitate

Europa FM îți aduce PRIMU’ vara împreună cu Paralela 45. Câștigă o vacanță în Grecia!

Câștigă în fiecare săptămână o vacanță în Grecia, împreună cu Europa FM și Paralela 45!

Înscrie-te pe europafm.ro și apoi ascultă Drum cu Prioritate între 11 și 24 mai pentru a afla dacă ai câștigat. Convinge-ne pe europafm.ro că TU ești cel sau cea care are nevoie de o vacanță, iar vineri poți fi desemnat câștigător!

Destinația săptămânii unde puteți câștiga o vacanță pe 24 mai 2019: Insula Lesbos.

*Premiul constă într-o vacanță de 7 nopți, în insula Lesbos din Grecia, pentru 2 persoane. Hotel de 4*, transport și cazare cu Mic Dejun. Vacanță oferită de Europa FM împreună cu Paralela 45.

Regulamentul concursului

Destinația săptămânii unde puteți câștiga o vacanță pe 17 mai 2019: Insula Samos.

*Premiul constă într-o vacanță de 7 nopți, în insula Santos din Grecia, pentru 2 persoane. Hotel de 4*, transport și cazare cu Mic Dejun. Vacanță oferită de Europa FM împreună cu Paralela 45.

Destinația săptămânii unde puteți câștiga o vacanță pe 10 mai 2019: Insula Zakynthos.

*Premiul constă într-o vacanță de 7 nopți, în insula Zakynthos din Grecia, pentru 2 persoane. Vacanță oferită de Europa FM împreună cu Paralela 45.

Destinația săptămânii unde puteți câștiga o vacanță pe 19 aprilie 2019: Insula Lesbos.

*Premiul constă într-o vacanță de 7 nopți, în insula Lesbos din Grecia, pentru 2 persoane. Vacanță oferită de Europa FM împreună cu Paralela 45.

Destinația săptămânii unde puteți câștiga o vacanță pe 12 aprilie 2019: Insula Samos.

*Premiul constă într-o vacanță de 7 nopți, în insula Samos din Grecia, la un hotel de 4*, transport și cazare cu mic dejun inclus, pentru 2 persoane.Vacanță oferită de Europa FM împreună cu Paralela 45.

Destinația săptămânii unde puteți câștiga o vacanță pe 05 aprilie 2019: Creta

*Premiul constă într-o vacanță de 7 nopți, în insula Creta din Grecia, la un hotel de 4*, transport și cazare cu mic dejun inclus, pentru 2 persoane. Vacanță oferită de Europa FM împreună cu agenția Paralela 45.

Vacanțe oferite de