Confidenţialitate

EURO 2020: Franța – Elveția, ultimul meci care se joacă la București | AUDIO

Aproape 20 000 de spectatori sunt așteptați în această seară pe Arena Națională. Stadionul a fost deschis la 50 la sută din capacitatea pentru meciul din optimi.

Franța și Elveția s-au antrenat duminică atât pe stadionul Arcul de Triumf – dar au avut și antrenamentul principal pe Arena Națională. Vedetele Franței au fost așteptate de zeci de fani în fața hotelului din centrul Bucureștiului.

Șeful UEFA vine în România pentru a urmări partida, a declarat președintele Federației Române de Fotbal – Răzvan Burleanu:

”Prezența sa la București, pentru noi este un mesaj de încredere și un semn de recunoaștere în ceea ce privește buna organizare a Euro2020 până acum, la București, ceea aș spune că ne dă semne de încredere în ceea ce privește și alte competiții majore pe care le vom putea organiza în România în anii următori”.

Peste două mii de jandarmi, poliţişti şi pompieri vor fi mobilizați pentru a asigura ordinea publică în imediata apropiere a stadionului. Spectatorii vor putea intra pe stadion începând cu ora 19.00 pe baza tichetelor de acces, respectiv a brățărilor care confirmă respectarea regulilor impuse în contextul pandemiei: dovada vaccinării, a trecerii prin boală sau a unui test negativ.

Metroul va circula pe toate magistralele după un program prelungit cu două ore în această sreară – au anunțat reprezentanții Metrorex.

De la ora ora 19.00, la Copenhaga, se dispută Croația – Spania. Învingătoarea va juca în sferturi cu echipa câștigătoare din duelul Franța – Elveția.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.