Confidenţialitate

“Etern celibatar”, actorul Hugh Grant se căsătoreşte

Actorul britanic Hugh Grant, cunoscut pentru rolurile de bărbat seducător pe care le-a interpretat în numeroase comedii romantice, se va căsători pentru prima dată, la vârsta de 57 de ani, cu partenera lui de viaţă, suedeza Anna Eberstein.

Anunţul a fost publicat de primăria din Kensington and Chelsea, un district rezidenţial din vestul Londrei, unde Hugh Grant deţine o locuinţă.

Agerpres aminteşte că, potrivit legislaţiei britanice, anunţul referitor la o căsătorie trebuie să fie publicat cu trei săptămâni înainte de nuntă.

Aceasta va fi prima căsătorie a starului britanic, în vârstă de 57 de ani, devenit celebru cu rolul din filmul “Patru nunţi şi o înmormântare”. El formează de şase ani un cuplu cu Anna Eberstein, cu care are trei copii.

În vârstă de 39 de ani, viitoarea mireasă este o femeie divorţată.

Anna Eberstein, fost producător al postului american de televiziune ESPN, este în prezent director al unui brand suedez pentru articole vestimentare dedicate copiilor, Ace & Me Kids.

Supranumit “eternul celibatar” de presa britanică, Hugh Grant a avut în trecut mai multe relaţii intens mediatizate, în special cu actriţa şi fotomodelul britanic Liz Hurley şi cu producătoarea Jemima Goldsmith. Actorul britanic are şi doi copii cu actriţa chineză Tinglan Hong.

Într-un interviu acordat publicaţiei Daily Mirror, cu câteva luni înainte de a împlini vârsta de 50 de ani, starul britanic a spus că se temea de faptul că urma să devină “un om bătrân, trist şi solitar”.

Cu o prezenţă constantă pe marile ecrane în anii 1990 şi 2000, apreciat de public pentru interpretările din filmele “Notting Hill”, “Love Actually” şi “Bridget Jone’s Diary”, Hugh Grant a primit elogii unanime din partea presei britanice pentru evoluţia sa recentă dintr-o miniserie TV produsă de BBC.

În miniseria “A Very English Scandal”, al cărei prim episod a fost difuzat duminică seară, Hugh Grant interpretează personajul Jeremy Thorpe, un reprezentant în plină ascensiune al Partidului Liberal din anii 1960-1970, care a încercat prin toate mijloacele posibile să îl reducă la tăcere pe un fost amant care ameninţa cu dezvăluirea relaţiei lor. Judecat pentru conspiraţie şi incitare la crimă, Jeremy Thorpe a fost achitat la toate capetele de acuzare formulate împotriva lui, însă acel proces a determinat încheierea carierei sale politice