SUS CORTINA! „Ești un animal, Viskovitz!” / De la Teatrul „Anton Pann” din Vâlcea, la „Excelsior”, în București

Amănunte – joi, 7 aprilie, la ora 16.50, în rubrica „Sus cortina!”, la Europa FM. 

 

Spectacolul „EŞTI UN ANIMAL, VISKOVITZ!”, după Alessandro Boffa, pus în scenă la Teatrul „Anton Pann” din Râmnicu-Vâlcea, după o adaptare scenică de Tudor Lucanu, va fi prezentat în București, la Teatrul „Excelsior”, miercuri, 13 aprilie.

Distribuția: Mădălina Ciotea (în rolurile Liuba, Mama, Mămica-tată, Lara); Reka Szasz ( în rolurile Liuba, un pui, Iana); Vlad Bîrzanu (Viskovitz, un pui, Lopez, Maestrul, Junior); Olimpiu Blaj (Vocea, Petrovici, Tăticul-mamă, Viskovitz); Ciprian Nicula (Viskovitz, un pui); Cătălin Asanache (Tatăl, Viskovitz, Zucotici).

Vlad Bîrzanu (FOTO), actor al Teatrului „Anton Pann”, este invitat joi, 7 aprilie, la ora 16.50, în rubrica „Sus cortina!”, la Europa FM.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Visko

Prezentat în premieră în septembrie 2014, „EŞTI UN ANIMAL, VISKOVITZ!” prezintă o poveste despre oameni, istorisită – cu umor – de animale.  „Vorbim despre venirea pe lume, prima iubire, prima discuție cu părinții despre dragoste, despre burlăcie și căsătorie”, spune Vlad Bîrzanu . Actorul s-a gândit să invite publicul la spectacolul din București într-un mod original. Într-un mesaj pe rețeaua de socializare Faceebok notează:„ 
Pentru că a început luna aprilie, vă invit la „Viskovitz…”, în București, spectacolul nostru care a participat la toate festivalurile și a luat toate premiile, cu doi actori care au fost nominalizați la debut – și n-au luat – (Premiile UNITER 2015 – n.r.) și o actriță din Miercurea Ciuc pe care o iubim chiar dacă e de etnie maghiară.”


 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„E singurul spectacol care se joacă de fiecare dată cu sala plină. De multe ori îl programăm, din cauza cererii, câte două seri la rând. Sunt oameni care vin și-l văd în nenumărate rânduri. Avem o prietenă care a văzut fiecare reprezentație”, mai spune Vlad Bîrzanu:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Prestatorul de servicii culturale” Vlad Bîrzanu – cum se prezintă uneori – joacă în această stagiune în mai multe teatre din Râmnicu-Vâlcea, București și Sibiu. Angajat al Teatrului „Anton Pann” din Râmnicu-Vâlcea, poate fi văzut și în spectacolele „Femei/Bărbați” și „Ubu Rege”. În București, joacă la Teatrul ODEON, în spectacolul „Family Affairs”, în regia lui Radu Afrim, spectacol despre care spune că e scump…la vedere. La Teatrul Național București interpretează rolul Lisandru în „Visul unei nopți de vară” iar la Teatrul EXCELSIOR face parte din distribuția producției „TeenSpirit”. De asemenea, în Sibiu îl putem vedea în două spectacole marca Radu Afrim, „Bizoni” și „Girafe”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 


 „Ești un animal, Viskovitz!”

Premiul pentru cel mai bun spectacol – Festivalul Internaţional de Teatru Studio Piteşti 2014

Premiul pentru cel mai bun spectacol şi cea mai bună regie (Tudor Lucanu) – Festivalul Internaţional de Teatru Scurt Oradea 2015

Premiul pentru cel mai bun spectacol şi cea mai bună regie (Tudor Lucanu) – Festivalul de Teatru Pledez pentru TINE(RI)! Piatra Neamţ 2015

(nominalizări: Vlad Bîrzanu/actor, Irina Moscu/scenografie)

visko4

Spectacol invitat la Festivalul European de Teatru EUROTHALIA Timişoara 2015

Spectacol invitat la Festivalul Internaţional de Teatru Nou Arad 2015

CIPRIAN NICULA nominalizat la Gala Premiilor UNITER 2015/debut pentru pesonajele interpretate în acest spectacol.

visko1  visko5 visko3

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS