Este oficial: amicalul cu Lituania se va juca la Giurgiu iar cel cu Spania la Cluj

Site-ul Federatiei Romane de Fotbal anunta ca intalnirea cu lituanienii, programata la 23 martie la ora 20:00 va fi gazduita de stadionul “Marin Anastasovici” – iar confruntarea cu campioana continentala en-titre, va avea loc 4 zile mai tarziu de la ora 21:45 pe “Cluj Arena”.

Amintim, cele doua amicale dinaintea Euro 2016, ar fi trebuit sa se joace la Bucuresti insa “Arena Nationala” nu are inca avizul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta.

Cel mai modern si mai mare stadion al tarii va putea primi din nou competitii cel mai tarziu la 21 martie – a promis primarul interimar al Capitalei, Razvan Sava, care asteapta la randul lui acordul Ministerului Dezvoltarii.

“Marul discordiei” este acoperisul retractabil al arenei, care dupa testele facute in Romania ar fi foarte inflamabil, insa conform altor probe ale unui laborator mai performant din Italie, nu s-ar aprinde deloc usor in cazul expunerii la o sursa de foc.

De mentionat ca acelasi acoperis este folosit fara probleme la cateva stadioane din Germania, printre care si celebrul “Allianz Arena”, folosit de Bayern Munchen.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS