Confidenţialitate

Sute de eprubete cu sânge, găsite pe un câmp din Dolj. Ar proveni de la cabinete medicale veterinare. Poliția a deschis o anchetă | AUDIO

Sute de eprubete cu sânge au fost găsite pe un câmp din Dolj, aproape de Drumul Național Craiova-Bechet. Ar proveni de la cabinete medicale veterinare. Polițiștii au deschis o anchetă.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Deșeurile medicale au fost găsite pe un câmp, în extravilanul localității Ghindeni. Potrivit Gărzii de Mediu Dolj, este vorba despre 466 de flacoane de recoltat cu conținut de lichid brun roșcat ce pare a fi sânge, lamele pentru analiză, flacoane de medicamente.

Pe câmp au fost găsite și documente din care reiese că deșeurile medicale provin din activitatea unor cabinete medicale veterinare.

Reprezentanții Gărzii de Mediu mai spun că suprafața afectată de deșeurile abandonate este de aproximativa 70 metri pătrați, dar nu sunt urme de contaminare a solului.

Polițiștii fac cercetări în acest caz.

Sursa foto: Inquam Photos / Cosmin Enache

Citește și: Avertisment din partea Colegiului Medicilor Veterinari din România: Falși medici austrieci acționează în țara noastră | AUDIO