Emilian a lansat „Nu mai am somn”, în Clubul de Seară, la Europa FM – VIDEO

Emilian a lansat „Nu mai am somn”, în Clubul de Seară, la Europa FM. Într-o discuție relaxată cu Toader Păun, Emilian a povestit cum a luat naștere această piesă în urmă cu trei ani și cum a fost înregistrată în perioadă de izolare în studioul HaHaHa Production.

„Sper ca cei care nu mai au somn să se regăsească în această piesă, iar muzica și versurile să le fie alinare, fie că insomniile vin din suferințe, temeri sau gânduri apăsătoare”, spune cu empatie Emilian.

Într-o perioadă de distanțare socială, Emilian consideră că muzica poate fi o plasă de salvare pentru suflete: „Sunt oameni care sunt împreună și totuși stau separat, unii sunt prin alte țări sau poate chiar la un oraș distanță, însă muzica reușește, indiferent de timpuri să aducă oamenii împreună, să îi ridice și să-i facă mai puternici și mai optimiști”.

„Nu mai am somn” este o coproducție HaHaHa Production și Cat Music, cu muzica făcută de Emilian, Lucian Nagy, Florin Boka, Juno, Șerban Cazan și Cristian Pascu, cu versuri scrise de Emilian împreună cu Juno și Cristian Pascu.