Confidenţialitate

#eMama Spune-ne motivul pentru care ești mândru de mama ta!

În luna martie, la Europa FM vrem să mulțumim doamnelor speciale din viață noastră, iar cea mai importantă dintre ele este cu siguranță mama! Vedeta lunii martie #emama!

E cea care reușește să le facă pe toate, în fiecare zi, și iubește fiecare secundă: #eMama! Iar pentru asta, fiecare mamă din România merită să știe cât de mândri suntem noi, copiii lor, de ele și de super puterile lor! Și ce perioadă mai bună să primească acest cadou dacă nu în martie? Pe emama.ro strângem cele mai multe motive de mândrie pentru mamele noastre într-o colecție inedită. Iar tu ești invitat să iei parte la mișcare!

Spune și tu într-o postare pe contul tău de Instagram motivul pentru care ești mândru de mama ta împreună cu hashtag-ul #eMama, iar mesajul tău ajunge automat pe emama.ro!

Ellie White s-a alăturat mișcării inițiate de Republika alături de Cat Music și Europa FM și a hotărât că acesta va fi cel mai sincer, emoționant și frumos cadou pe care îl poate face mamei ei anul acesta de 8 Martie! Primul clip video venit din partea unei vedete și încărcat pe pagina de Facebook Radio Europa FM vine de la Ellie White.