Elvis Presley doboară recorduri, după aproape 40 de ani de la dispariţie

Chiar şi după 38 de ani de la moartea sa, Elvis Presley este pe locul 1 în topurile din Marea Britanie, cu cel mai recent album al său “If I Can Dream”.

“If I Can Dream” este cel de-al 12 lea album al lui Elvis Presley care a ajuns pe locul 1 în topurile din Marea Britanie, ceea ce îl face cel mai de succes cântăreţ solo din Regatul Unit, cu cele mai multe albume numărul 1. Totodată, este cel mai bine vândut artist solo din toate timpurile, cu peste 1 miliard de discuri vândute în toată lumea.

“If I Can Dream” se află pe locul doi în topul celor mai rapid vândute albume ale anului 2015, după “Chasing Yesterday” al lui  Noel Gallagher. Albumul s-a vândut în aproape 80 de mii de copii doar în prima săptămână de după lansare.

“Este un album pe care Elvis şi-a dorit întotdeauna să-l facă şi ar fi fost foarte încântat să ştie că fanii lui sunt încă acolo şi continuă să-i iubească muzica”, a spus Priscilla Presley, fosta soţie a starului.

Discul, lansat pe 30 octombrie 2015, este o colecţie de 14 cântece clasice Elvis, reînregistrate de Royal Philharmonic Orchestra. Printre piese se numără şi o variantă a hitului “Fever”, cântată în duet cu Michael Bublé.

https://www.youtube.com/watch?v=YX1fbPjQPtw