Confidenţialitate

Elevii nu vor mai fi testați pentru depistarea Covid-19, joi. Arafat: „Nu sunt stocuri de teste, nu am reținut nimic” | AUDIO

Raed Arafat a transmis, miercuri, că a fost depusă o reclamație cu privire la o licitație de teste Covid-19, motiv pentru care statul nu a mai putut achiziționa teste de salivă pentru elevi. Din acest motiv, testarea de joi nu va mai avea loc.

„În acest moment așteptăm decizia CNSC în privința reclamației care a fost depusă așa că da, așteptăm acest lucru”, a declarat secretarul de stat.

Raed Arafat spune că, în această situație, nu se va putea face testarea anti-Covid în școli joi, așa cum era programată. Excepții vor fi doar acolo unde școlile sau inspectoratele mai au teste pe stoc:

”Din păcate doar dacă sunt rămase anumite stocuri rămase la școli sau undeva și să le distribuie, asta e posibil, adică la inspectoratele școlare e posibil să fie anumite stocuri rămase dar stocuri la noi, centrale, care să le distribuim la acest moment, nu sunt pentru că nu am reținut nimic la stocurile centrale.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Citește și: Capitala va avea cel puțin 13 centre de evaluare a bolnavilor Covid-19 cu forme ușoare și medii. Tratamentul va fi gratuit | AUDIO