Elena Udrea respinge toate acuzatiile care i se aduc in dosarul legat de organizarea Galei Bute (AUDIO)

Deputata a afirmat astăzi că Ministerul Dezvoltării – instituție pe care o conducea la acea vreme – nu a săvârșit nimic ilegal în organizarea competiției sportive

Elena Udrea respinge toate acuzațiile care i se aduc în dosarul Gala Bute – în care procurorii au cerut aviz pentru urmărirea penală.

Deputata a afirmat astăzi că Ministerul Dezvoltării – instituție pe care o conducea la acea vreme – nu a săvârșit nimic ilegal în organizarea competiției sportive.

Pe de altă parte, Elena Udrea a reiterat acuzațiile pe care le-a formulat în weekend la adresa șefului interimar al SRI – generalul Florian Coldea.

Fostul ministru e de părere că ancheta DNA în cazul său este o strategie de intimidare și că perchezițiile făcute astăzi în dosarul Gala Bute au legătură cu dezvăluirile pe care le-a făcut în presă.

Elena Udrea a mai spus că nu crede că dezvăluirile sale vor fi cercetate de procurori și afirmă că nu are încredere că șeful interimar al SRI va fi tras la răspundere în vreun fel.

Pe de altă parte, deputata a afirmat că avocații săi nu vor mai contesta măsura controlului judiciar – luată împotriva sa, în dosarul Microsoft.