Confidenţialitate

Elena Udrea renunță la exclusivitatea pentru VIVA și publică ședința foto și interviul prezentat ca fiind cu ”femeia care a vrut să conducă România și care acum trăiește în exil”

După ce revista VIVA a trezit numerose reacții negative în spațiul public, alegând să publice imaginile cu Elena Udrea însărcinată sub o prezentare din care a omis să precizeze că Elena Udrea este dată în urmărire internațională și este o fugară care se ascunde în Costa Rica după ce a fost condamnată definitiv la 6 ani de închisoare pentru luare de mită și abuz în serviciu, vineri, fostul ministru a făcut publice toate fotografiile pe care le-a trimis și revistei pentru publicare.

În lipsa unui acord direct între România și Costa Rica, extrădarea nu e deloc ușoară – de la Guvern, căruia i se cere să înceapă procedura din luna iunie, dosarul merge la Curtea Supremă; de aici la tribunalul local, când autoritățile îi află urmăritului internațional adresa completă; apoi încep audierile, se construiește apărarea și numai după o decizie a instanței se dă un răspuns final. Procedura durează ani.

Acum, dacă revista VIVA a mizat pe controversele pe care le va isca coperta cu Elena Udrea și abordarea părtinitoare, acțiunea Elenei Udrea de azi ar putea da peste cap planurile de vânzări, ținând cont că aceasta a ales să pună pe Facebook nu doar fotografiile pe care le-a trimis revistei, dar și interviul complet acordat, de la distanță, acesteia.

”Este o perioada extrem de complexa in viata mea, careia ma straduiesc sa ii fac fata cat mai senina. Viata este asa cum o vedem noi, de aceea eu continui sa imi vad viata de acum ca fiind un dar fabulos de la Dumnezeu. Rarele momente de melancolie le alung gandindu-ma ca toate acestea se intampla cu un scop, ca am o lectie de invatat spre binele meu si al celorlalti. Nu este nimic intamplator in faptul ca traiesc in acelasi timp extazul de a deveni mama cu tristetea de a fi departe de acasa.

(…)
Stiu ca situatia mea, a noastra, este una provizorie si ca in curand voi putea sa ma intorc cu bine in Romania. Pana atunci incerc sa imi gestionez cat mai echilibrat viata aici”, spune Elena Udrea în interviu.