Confidenţialitate

Elena Udrea, despre un eventual control judiciar: Am responsabilitatea unui copil, mă lupt și pentru el | AUDIO

La Curtea de Apel se judecă, vineri cererea Direcției Naționale Anticorupție de plasare a Elenei Udrea sub control judiciar. Măsura este menită să o împiedice pe Udrea să fugă din țară în urma condamnării, din prima instanță, la 8 ani de închisoare cu executare.

Elena Udrea a părăsit țara înainte de condamnarea din dosarul Bute. Fostul ministru, care a ajuns la instanță, spune că măsura controlului judiciar ar împiedica-o să aibă grijă de fetița ei:

„Eu cine mai sunt, după 7 ani în care nu mai am nicio funcție publică, 10 ani de când nu mai sunt ministru, 5 ani de când nu mai sunt deputat. Totuși, să-ți fie atât de frică de Elena Udrea încât să merg cu toată forța statului împotriva mea, nu știu, mă gândesc că or fi niște resorturi. Vreau să pot să-mi cresc copilul în libertate, vreau să pot să mă bucur de copilul meu. Condamnarea nedreaptă nu a fost doar asupra mea, a fost asupra unui copil de doi ani, care, până la urmă, de ce ar suferi așa o mare nedreptate. Eu nu mai sunt singură, ca acum 5 ani, când puteam să mă lupt ca un haiduc, acum am responabilitatea unui copil, mă lupt și pentru el, nu doar pentru mine.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea