Electric Castle și Jazz in Park, premiate la „European Festival Awards 2019”

Electric Castle a fost desemnat cel mai bun festival de dimensiuni medii din Europa, iar Jazz in Park, cea mai bună manifestare muzicală de mici dimensiuni, la ediția pe 2019 a European Festival Awards, cea mai importantă competiție europeană în domeniu, care a avut loc miercuri seară.

Câștigătorii au fost aleși de un juriu format din oameni de specialitate care lucrează în industria de divertisment și evenimente. Având drept competitori festivaluri cu o tradiție de decenii, Electric Castle a reușit să convingă și să obțină titlul, mulțumită și unei ediții 2019 de top.

Electric Castle se află, în prezent, în pregătirea ediției a opta, care va avea loc între 15 și 19 iulie, pe domeniul Banffy din comuna Bonțida, Cluj.

Jazz in Park, aflat și el anul trecut la cea de-a șaptea ediție, a fost desemnat cel mai bun festival european de dimensiuni mici, respectiv cu mai puțin de 100.000 de spectatori. Anul trecut, peste 30 de trupe de jazz din toată lumea au cântat pe cele patru scene ale evenimentului, amplasate în Parcul central din Cluj-Napoca.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS