”Egoistul”, cu Radu Beligan, pentru prima oară în acest an pe scena Teatrului Tineretului, pe 7 septembrie

Stagiunea de toamnă de la Teatrul Tineretului va demara, în forță, cu o piesă de calibru: EGOISTUL, cu RADU BELIGAN, un spectacol de colecție ajuns la reprezentația cu numărul 299, va fi pus în scenă pentru prima oară la Palatul Național al Copiilor, pe 7 septembrie! Maestrul va avea alături o distribuție senzațională, care îi include pe: Adriana Trandafir, Damian Crâșmaru, Tomi Cristin, Rodica Ionescu, Mihai Niculescu, Lamia Beligan, Ileana Olteanu, Medeea Marinescu, Cesonia Postelnicu și Silviu Biriș.

Sub bagheta lui Radu Beligan va prinde viață casa de sfârșit de secol XX a unui celebru dramaturg, prin care se perindă toți apropiații acestuia pentru a obține mult râvnitele… autografe, pe cecuri de 20 de mii de franci.

“Egoistul” este ultima piesă a dramaturgului Jean Anouilh, un fel de piesă testament, așa cum este “Furtuna” pentru Shakespeare. Este opera în care autorul își dezvăluie, fără menajamente, percepția supra lumii contemporane. Subiecte complexe precum viața și moarte, iubirea, căsnicia, relația dintre părinți și copii, prietenia, egoismul, generozitate și chiar teatrul și dramele sale, sunt abordate cu un umor exploziv, o replică strălucitoare și o eleganță verbală rar întâlnită. Iar viziunea regizorala a  Maestrului Beligan pune în lumină toate aceste elemente într-o manieră de înaltă clasă, în cadrul acestui regal teatral, cu o distribuție fabuloasă, ce nu trebuie ratat.

Biletele pentru prima reprezentație din acest an a spectacolului Egoistul pe scena Palatului Național al Copiilor (Teatrul Tineretului)  s-au pus deja în vânzare la Casa de bilete Startickets de la Palatul Copiilor ți online pe www.startickets.ro și www.bilete.ro.

Stagiunea de toamnă de la Teatrul Tineretului (Palatul National al Copiilor) continuă apoi cu spectacolul Maytrei, programat pe 28 septembrie.

Articole Similare