Confidenţialitate

Ediție Specială Europa FM, la ora 13, cu Vlad Petreanu și Cătălin Striblea: Prima conferință de presă a noului ministru al Sănătății, Nelu Tătaru

Nelu Tătaru va susține astăzi, de la ora 13, prima sa conferință de presă în calitate de ministru al Sănătății, la Palatul Victoria.

Conferința va fi transmisă în direct de Europa FM, pe frecvenţele radio, pe pagina de Facebook şi pe aplicaţia Europa FM.

Ministrul este așteptat să anunțe rezultatele măsurilor împotriva epidemiei de coronavirius, dar și ce se întâmplă în spitalul de la Suceava, unde a fost instituită o conducere militară. Ministrul va vorbi despre situația stocurilor de materiale și medicamente existente la această dată.

Conferința de presă va fi urmată la ora 14 de o declarație a președintelui Iohannis.

Toate anunțurile și măsurile vor fi comentate într-o Ediție Specială de Alice Iacobescu, Vlad Petreanu și Cătălin Striblea, în studioul Europa FM, alături de Cristian Tudor Popescu, Cătălin Tolontan și Vlad Mixich.

Tot la ora 13, Grupul de Comunicare Strategică va anunța un nou bilanț actualizat al infecțiilor cu coronavirus de pe teritoriul României.

Până acum, sunt confirmate 2.738 de cazuri și 116 decese în România

Zi de zi, într-un Jurnal online de carantină, vă ținem la curent cu evoluția epidemică din țară, dar și din restul lumii.

La adresa solidaritate@europafm.ro, așteptăm mesajele cadrelor medicale aflate în prima linie de luptă cu noul coronavirus. Credem că medicii și asistentele sunt primii care trebuie sprijiniți pentru a ne putea ajuta la rândul lor.