Ediție Specială Știrile Europa FM: Declarațiile lui Klaus Iohannis, după ce România a intrat în scenariul 4 – VIDEO

Declarațiile de presă susținute de președintele României, Klaus Iohannis, după ședința de evaluare și prezentare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19.

La ședință au participat prim-ministrul României, Ludovic Orban, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, ministrul Muncii și Protecției Sociale, Violeta Alexandru, și şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat.

Analizează declarațiile, în direct, din studioul Europa FM Cătălin Striblea. I se alătură, prin telefon, jurnaliștii Cătălin Tolontan și Ioana Ene Dogioiu.

Luni seară, la ora 23:00, Ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela și secretarii de stat Bogdan Despescu și Raed Arafat, au susținut o declarație de presă, la sediul Ministerului Afacerilor Interne.

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, luni la prânz, că bilanțul epidemic a ajuns la 2.245 de infectări la nivel național. De la precedenta informare, au fost înregistrate alte 293 noi cazuri de îmbolnăvire.

Orașul Suceava și 8 localități limitrofe, anume Adâncata, Salcia, Ipoteşti, Bosangi, Moara, Şcheia, Pătrăuţi şi Mitocu Dragomirnei, s-au închis, de luni seara, pe perioada stării de urgență. Toate căile de acces au fost securizate de Poliție și Armată.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS