Confidenţialitate

Ediție Specială România în Direct: Cătălin Drulă, ministrul transporturilor și infrastructurii, răspunde întrebărilor tale

Cătălin Striblea vă invită marți, de la ora 13:15, la o Ediție Specială România în Direct, la Europa FM și video live pe europafm.ro și pagina de Facebook Radio Europa FM.

Cătălin Drulă, ministrul transporturilor și infrastructurii, răspunde întrebărilor primite în direct la 0372.069.599 (număr cu tarif normal) sau prin WhatsApp la 0728.111.222.

Cătălin Drulă a spus că „prioritatea numărul unu o reprezintă investiţiile în infrastructură” şi că intenţionează să investească suma record de 8 miliarde de lei în infrastructura de transport.

După ce a declarat că operaţiunile de întreţinere și de reparaţie a infrastructurii nu s-au efectuat în România de 10 – 15 ani, în special pe zona feroviară, Cătălin Drulă, ministrul transporturilor și infrastructurii, ne va spune ce se poate schimba de aici înainte.

Care sunt planurile pentru infrastructura României? Când vom avea drumuri sigure și autostrăzi? Ce se întâmplă cu investițiile pentru metrou? Cum schimbă o nouă administrație modul în care se prezintă principalul aeroport al țării?

Cătălin Drulă, ministrul transporturilor și infrastructurii, răspunde întrebărilor tale!