Confidenţialitate

Ediție Specială Prieteni fără Cuvinte – LIVE cu o pisică Munchkin și un câine Border Collie – VIDEO

Dr. Liviu Harbuz aduce în prima zi de februarie o nouă Ediție Specială Prieteni fără Cuvinte, în direct la Europa FM și video live pe pagina de Facebook Radio Europa FM.

Cunoaștem un superb exemplar Munchkin. Considerată a fi echivalentul felin al câinelui Dachshund, această rasă a provocat controverse în lumea pisicilor. Mutația pisicilor Munchkin a fost descoperită în America în 1983, unde a fost denumită după „omuleții” din Vrăjitorul din Oz. Pisicile cu picioare scurte, așa cum este și pisica Munchkin, au fost raportate în Anglia în anii 1930 și în Rusia în anii 1950, însă aceste rase nu au fost perpetuate.

Pentru că este British Music Weekend și prima zi de după BREXIT, alături de Dr. Liviu Harbuz vine și un iubitor de animale cu cetățenie britanică – Alex Elian. O discuție despre feline, pusă și în contextul ieșirii Marii Britanii din UE.

În studioul Europa FM ni se alătură și psihologul Daniela Boșca Gheroghe pentru a discuta despre un subiect delicat și impactul major pe care animalele în pot avea în viața noastră.

Nu uităm nici de câini în Ediția Specială Prieteni fără Cuvinte, Dr. Liviu Harbuz având azi oaspete de onoare un energic Border Collie. Border Collie sunt considerați a fi foarte inteligenți și înțelegători și adesea sunt menționați drept cei mai inteligenți dintre toți câinii.