Confidenţialitate

Ediție Specială Piața Victoriei, dedicată alegerilor europarlamentare: Traian Băsescu (PMP), Dacian Cioloș (Alianța 2020 USR-PLUS) și Victor Ponta (PRO Romania)

De la 13.15 la Europa FM începe o nouă dezbatere electorală cu candidații în alegerile europarlamentare. Este ultima confruntare electorală organizată de postul de radio Europa FM înainte de alegerile europarlamentare de dumincă 26 mai, când suntem chemați să-i desemnăm pe cei 32 de cetățeni care ne vor reprezenta în Parlamentul European.

Se caută așadar 32 de profesioniști capabili să discute de la egal la egal cu reprezentanții celorlalte 27 de state membre, se caută oameni responsabili care să ne apropie de mediile influente în Europa, nicidecum să ne arunce la periferia ei, se caută în aceste zile 32 de români bine pregătiți, cu discernământ și cu respect atât pentru tradițiile noastre cât și pentru valorile europei unite.

Invitati de primă mărime în această confruntare: Traian Băsescu, primul pe lista PMP la europarlamentare, Dacian Ciolos, primul pe lista Aliantei 2020 USR-PLUS și Victor Ponta, cap de listă la Pro România. Un fost președinte și doi foști prim-ministri astazi la Europa FM.

Pentru ultima confruntare electorală de la Europa FM i-am invitat și pe reprezentanții coaliției de la guvernare PSD-ALDE, fără succes, și de asemenea de la Partidului National Liberal au declinat invitația de a participa la această confruntare.

Regulamentul prevede timp egal de exprimare, cronometrarea fiecărei intervenții, iar fiecare participant poate să vadă timpul alocat și timpul rămas pe un ecran aflat în studioul Europa FM.