Ediţie specială cu Ana-Maria Popescu, Simona Gherman, Simona Pop şi Loredana Dinu, primele campioane olimpice ale României la Rio 2016

Ana-Maria Popescu, Simona Gherman, Simona Pop şi Loredana Dinu, primele campioane olimpice ale României la Rio 2016, intră în direct cu românii vineri seară, de la 20.00, într-o ediţie specială „Olimpicii României”, la TVR 1.

În direct de la Rio, Ana-Maria Popescu, Simona Gherman, Simona Pop şi Loredana Dinu vor vorbi despre uriaşa performanţă de azi noapte şi despre emoţia de a purta medaliile olimpice.

Aurul la Jocurile Olimpice 2016 readuce TVR pe primul loc în audienţe

Campioanele la spadă au ţinut cu sufletul la gură un mare număr de români noaptea trecută, TVR 1 înregistrând cea mai bună audienţă la nivel urban pe durata finalei turneului de spadă.

În ciuda orei târzii la care a avut loc întâlnirea dintre fetele noastre şi fostele campioane olimpice, reprezentantele Republicii Populare Chineze, 325.000 de români, în medie, au urmărit TVR 1 în intervalul 00.25-01.44, în noaptea de joi spre vineri.

Dintre aceştia, 229.000 se aflau în mediul urban, TVR 1 devansând toate celelalte posturi tv pe acest segment de audienţă, cu un rating mediu de 2,4% şi o cotă medie de piaţă de 17,5%.

TVR 1 s-a clasat pe prima poziţie pe toate categoriile de public pe durata ceremoniei de premiere a campioanelor olimpice, desfăşurată între orele 01.44-01.58.

Cei 325.000 de telespectatori au rămas la TVR 1 să le vadă pe podium pe cele patru fete de aur ale României şi să asculte Imnul ţării noastre.

Aur pentru spadasinele romane - captura TVR1

Principalul post al Televiziunii Române a înregistrat, pe durata menţionată, un rating mediu de 1,8% şi un share mediu de 19,9%, la nivel naţional. La oraşe, românii care au urmărit festivitatea de premiere au fost în număr de 222.000, corespunzând unui rating mediu de 2,3% şi unui share mediu de 23,6%. Dintre ei, aproape 100.000 fac parte din targetul comercial de public.

FOTO: FIE – International Fencing Federation

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS