Confidenţialitate

Ediție Specială Clubul de Weekend, cu Gáspár György și Toader Păun: De ce ne este atât de greu să „stăm” pe canapea în timp ce bunicii și străbunicii noștri au fost în război?

De ce ne este atât de greu să „stăm” pe canapea în timp ce bunicii și străbunicii noștri au fost în război? Aceasta este una dintre întrbările care apare tot mai frecvent în contextul pandemiei de coronavirus. Mai mult, în ultima perioadă tot mai mulți oameni se plând de atacuri de panică și de o anxietate tot mai crescută.

Vineri, seara este rezervată la Europa FM discuțiilor deschise despre temerile cu care ne confuntăm în această perioadă și mai ales modul în care le putem depăși.

De la ora 19, Gáspár György vă răspunde întrebărilor și  căuta soluții la temerile din această perioadă.  Încercăm alături de psihologul și psihoterapeutul relațional Gáspár György și Toader Păun  să aflăm care  este legătura dintre stres și anxietate, ce este anxietatea și când vorbim despre o tulburarea de anxietate, dar și dacă există mai multe tipologii de tulburări de anxietate.
Vă puteți înscrie cu un mesaj în care să descrieți teama/problema avută la numărul de WhatsApp 0728.111.222 sau puteți lua parte la discuții cu ajutorul comentariilor scrise direct în trasmisiunea live de pe pagina de Facebook Radio Europa FM.