Ediţie Specială Avocatul Diavolului: Kovesi, audiată ca suspect… Ce semnifică acest moment pentru naţiunea noastră? – VIDEO

Fosta şefă a Direcţiei Naţionale Anticorupţie Laura Codruţa Kovesi a fost citată la Secţia de investigare a magistraţilor din cadrul Parchetului General pentru a fi audiată, vineri, într-un dosar în care este acuzată de abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă.

Miercuri, Laura Kovesi a declarat, la Europa FM, că este nevinovată şi că îşi va continua drumul în procedura pentru ocuparea funcţiei de şef al Parchetului European.

“În ultimele zile, am fost supusă unei campanii de denigrare, probabil plecată din disperarea unora pentru faptul că am ocupat primul loc în procedura pentru ocuparea funcţiei de procuror-şef european.

Pot să vă spun că astă-seară (miercuri – n.r.), după ora 8 seara, s-a prezentat un poliţist la domiciliul meu şi am primit o citaţie din partea Secţiei de investigare a infracţiunilor din justiţie, în calitate de suspect pentru infracţiunea de abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă.

Este foarte interesant că această citaţie vine înainte de a merge la Parlamentul European în vederea audierii”, a spus Laura Codruța Kovesi, la Europa FM.

Ea a afirmat că punerea sa sub acuzare este “abuzivă” şi “şicanatorie”, susţinând că se încearcă discreditarea sa, pentru a fi împiedicată să ocupe funcţia de şef al Parchetului European.

La Avocatul Diavolului tu ești judecătorul!

Vlad Petreanu și Moise Guran vă invită să vă exprimaţi opinia şi să o faceţi auzită în întreaga ţară sunând la numărul de telefon 0372.069.599 sau comentând direct în acest articol de pe europafm.ro

Ediţie Specială Avocatul Diavolului: Kovesi, audiată ca suspect… Ce semnifică acest moment pentru naţiunea noastră?

Ediţie Specială Avocatul Diavolului: Kovesi, audiată ca suspect… Ce semnifică acest moment pentru naţiunea noastră?https://www.europafm.ro/editie-speciala-avocatul-diavolului-kovesi-audiata-ca-suspect-ce-semnifica-acest-moment-pentru-natiunea-noastra-video/

Publicată de Radio Europa FM pe Vineri, 15 februarie 2019