Confidenţialitate

Edi Iordănescu, numit antrenor la FCSB

Edward Iordănescu a fost numit antrenor principal al formaţiei FCSB, el conducând miercuri prima şedinţă de pregătire la baza sportivă din Berceni.

“FCSB anunţă că Edward Iordănescu este noul antrenor principal al echipei noastre. Tehnicianul în vârstă de 43 de ani preia echipa după şapte meciuri oficiale în care roş-albaştrii au fost pregătiţi de Dinu Todoran. Noul antrenor a condus deja prima şedinţă de pregătire la Baza Sportivă FCSB şi, pe lângă vechiul staff de la FCSB, i se vor alătura Alexandru Radu şi Michele Iannucci. Clubul nostru îi urează Bun Venit şi să aibă parte de cât mai multe succese la conducerea echipei!”, a anunţat gruparea bucureşteană pe pagina oficială de Facebook.

Edward Iordănescu va susţine prima sa conferinţă de presă din postura de antrenor al FCSB joi, începând cu 14:30, la sala de conferinţe de la Baza Sportivă FCSB.

În vârstă de 43 de ani, Edward Iordănescu, îl înlocuieşte astfel pe Dinu Todoran, care a pregătit echipa în acest început de sezon.

În cariera sa, Iordănescu a antrenat echipe precum ASA Târgu Mureş, Pandurii Târgu Jiu, ŢSKA Sofia, Astra Giurgiu, CFR Cluj şi Gaz Metan Mediaş.