Confidenţialitate

Edi Iordănescu a plecat de la FCSB | AUDIO

Edi Iordănescu și-a luat azi rămas bun de la jucătorii FCSB. Plecarea tehnicianului vine după o săptămână de război cu patronul Gigi Becali. Iordănescu spune că nu a vrut să plece de la echipă, dar a fost bombardat cu mesaje de la patronul Becali, ceea ce contravine contractului semnat. De cealaltă parte, latifundiarul din Pipera spune că Iordănescu a decis să plece de la echipă de unul singur, nu a fost dat afară.

La plecarea sa de la baza de antrenament a echipei FCSB, antrenorul Edi Iordănescu s-a arătat dezamăgit pentru că a crezut în promisiunile lui Becali care spune că nu va interveni la echipă.

„Am fost bombardat cu mesaje și chiar dacă au fost momente când a lăsat senzația că regretă sau că e conștient că am putea să construim împreună lucruri frumoase, probabil că alte lucruri au contat mai mult pentru dânsul. Plec așa cum nu mi-aș fi dorit. Plec într-un moment în care nu mi-aș fi dorit”, a spus Edi Iordănescu.

Antrenorul de 43 de ani mai spune că nu are nicio ofertă acum și nici nu va merge ca antrenor la echipa națională. Patronul FCSB, Gigi Becali, spune că Iordănescu a ales să plece și că nu a încercat să îl întoarcă din drum.

„De ce am spus că joacă echipa rău și că să nu mai vorbesc nimic că altfel activează clauza. Tu vrei să te cerți cu patronul? Îl ameninți pe patron? Așa ceva nu am văzut în viața mea”, a spus Gigi Becali.

Potrivit oficialilor FCSB, Iordănescu a decis să plece fără nicio pretenție financiară, drept urmare nu va primi cei 500 de mii de euro prevăzuți în contract în cazul în care va fi dat afară de la echipă.

Iordănescu a stat 12 meciuri pe banca tehnică, a avut 8 victorii, 2 remize și 2 înfrângeri, iar echipa este acum pe locul 2 în campionat, cu 31 de puncte.

Sursa foto: Facebook / Edi Iordănescu

Citește și: Valentino Rossi a fost inclus în Hall of Fame | AUDIO

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.