Ed Sheeran vrea să întemeieze o familie

După ce a sugerat faptul că s-a căsătorit cu iubita sa din copilărie, cântărețul britanic Ed Sheeran a dezvăluit planurile sale de a întemeia o familie, scrie contactmusic.com.

Ed Sheeran susține că s-ar fi căsătorit deja cu Cherry Seaborn, cu care s-a logodit la finalul anului 2017.

„Mi-ar plăcea să apar într-un film. Doar unul, și aș vrea să continui să lansez albume și să merg în tururi și sper să am și o familie”, a declarat Sheeran pentru BBC.

Întrebat de data nunții sale, reacția lui Ed a fost să arate ceea ce părea a fi o verighetă pe inelarul său. A dezvăluit ulterior:„oricum nu fac nimic foarte public”.

Sheeran nu a oferit detalii despre ceremonie și nu a depus niciun efort pentru a clarifica nedumerirea fanilor, și anume dacă nunta a avut sau nu loc. Cântărețul piesei ”Perfect” a afirmat că preferă nunțile mici:”Nu-mi plac grupuri mari de oameni în momentele cele mai frumoase… niciodată n-am vrut o nuntă cu mulți invitați.”

Aceasta nu este prima dată când zvonuri legate de nunta secretă a artistului circulă. În februarie, artistul a fost văzut purtând un inel ce se asemăna unei verighete, însă britanicul a confirmat că acela era inelul său de logodnă, făcut însăși de iubita sa.

Cei doi s-au cunoscut în timpul liceului, în orașul în care interpretul hitului ”Thinking Out Loud” a copilărit, Framlingham, Suffolk. Cherry a locuit în SUA o perioadă de timp, atunci când a studiat la Universitatea Duke din Carolina de Nord. Atunci, cuplul a fost într-o relație la distanță, dar Cherry Seaborn s-a întors în Marea Britanie pentru a fi alături de Ed Sheeran.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS