Confidenţialitate

Echipele de robotica din Târgoviște căută ajutor pentru materia primă necesară ca să poată fabrica în continuare viziere pentru medici

Asociaţia Noi Zidim Viitorul, cu sediul în Târgovişte, a adunat echipele de robotică din oraș pentru a da o mână de ajutor medicilor care au nevoie de echipament de protecție în lupta cu COVID-19.

”Noi realizăm viziere pentru cadrele medicale din județul nostru și ne dorim ca fiecare sa aibă câte una, dar din păcate am rămas fără plasticul pe care îl folosim la acestea și fără filament 3D”, transmite Diana Coman, de la Asociaţia Noi Zidim Viitorul, prin intermediul unui mesaj către redacția Europa FM.

”Elevii echipelor de robotică din Carabella au început sa creeze viziere de protecție pentru medicii care sunt din prima linie în bătălia cu acest virus. Pentru a mări procesul de confecționare al acestora, rog persoanele care dispun de o imprimantă 3D să ne ajute cu printarea obiectelor necesare pentru viziera sau cu filament 3D. Dacă nu dispuneți de această imprimantă, ne puteți ajuta cu materialele consumabile (ex: plasticul pe care il punem pentru viziera) sau chiar și cu un share la această postare. Vă mulțumesc pentru susținerea voastră și numai împreună vom trece cu bine peste această perioadă dificilă”, precizează reprezentanții organizației.

Asociaţia “Noi Zidim Viitorul”, cu sediul în Târgovişte
înregistrată la Administraţia Financiară cu nr. 41845282
Cont bancar RO50 RNCB 0749 1654 5366 0001, deschis la Banca Comercială Română