Confidenţialitate

Echipamente de protecţie şi biocide pentru 30 de spitale din România

Cu ajutorul Asociaţiei INACO – Iniţiativa pentru Competitivitate, grupul Superbet donează echipamente de protecţie şi biocide, pentru 30 de spitale din România, în sprijinul celor aflaţi în linia întâi a luptei împotriva COVID-19, a anunţat luni grupul.

Astfel, kit-urile pentru unităţile sanitare din 20 de judeţe, cele mai solicitate în acest moment în lupta cu noul tip de coronavirus, au plecat spre destinaţiile unde sunt aşteptate şi vor fi livrate spitalelor de către voluntarii Superbet din ţară până miercuri, 13 mai.

“Ca fost medic chirurg, ştiu câtă nevoie este într-un spital de orice ajutor, mai ales într-o situaţie de criză. Mă bucur pentru că suntem parte din acest efort naţional de ajutorare a sistemului medical şi mulţumesc echipei noastre pentru implicare, atât în Bucureşti cât mai ales în cele 23 de oraşe în care vor ajunge aceste kituri. Cu ajutorul ambasadorilor Superbet, vizibilitatea gestului nostru va creşte şi pariez că va avea puterea unui exemplu. Mulţumesc de asemenea şi partenerilor de la INACO şi îi felicit pentru toate acţiunile pe care le întreprind”, a declarat Augusta Dragic, preşedintele Fundaţiei Superbet, într-un comunicat.

Voluntarilor Superbet şi INACO, prezenţi pentru a tria, repartiza şi încărca toate kiturile, li s-a alăturat şi fostul fotbalist Ilie Dumitrescu, ambasador de brand Superbet.

“Sunt fericit şi onorat fiindcă particip la această acţiune. Am fost impresionat de gestul Superbet, prima companie din domeniul pariurilor sportive care a acţionat pentru a-i ajuta pe eroii zilelor noastre, medicii din linia întâi. Înţeleg reflexul tuturor de a se autoproteja în această perioadă, dar Superbet a trecut la nivelul următor şi a demonstrat că este un membru activ al comunităţii, capabil să facă diferenţa în momentele dificile”, a spus Ilie Dumitrescu.

Pe lângă cele 30 de spitale din 23 de oraşe care vor primi câte un pachet standard cu echipamente de protecţie şi biocide, va fi echipat cu pereţi protectori antibacterieni şi un etaj de la Spitalul Universitar din Bucureşti.

“Fiecare echipament înseamnă o viaţă protejată. Ne referim la vieţile celor care au grijă de noi şi care ne sunt speranţa în lupta cu noul tip de coronavirus: membrii personalului medical. Toţi producătorii şi furnizorii la care am apelat sunt companii româneşti care au reuşit să servească această nevoie acută de echipamente de protecţie. Le mulţumesc pentru viteza, operativitatea şi calitatea produselor cu care mergem alături de Superbet la cele 30 de spitale, de pe întreg teritoriul României”, a menţionat Andreea Paul, preşedinte INACO.

INACO – Iniţiativa pentru Competitivitate INACO este o comunitate non-profit cu peste 60 de experţi voluntari – economişti, sociologi, psihologi, antreprenori, mentori, futurologi, inovatori sociali, specialişti în digitalizare, ştiinţă şi tehnică, în relaţii internaţionale, branding, comunicare şi PR, social shaper, global futurist.

Scopul INACO este să asigure acces gratuit tuturor elevilor României la educaţie digitală inteligentă, prin construcţia de Smart Lab-uri 4.0 în toate unităţile de învăţământ din ţară şi instruirea profesorilor. În această perioadă, INACO alături de companii private din România desfăşoară un program de acţiuni şi proiecte prin care acordă ajutor Sistemului Naţional de Sănătate în lupta împotriva noului Coronavirus.

Superbet peste 1.200 de agenţii în toată ţară.