Confidenţialitate

După pandemie, sunt la mare căutare experiențele cu adrenalină, dar și de tip gourmet

În ultima perioadă, românii pasionaţi de experienţe cu adrenalină se îndreaptă din nou către acestea.

Odată cu venirea sezonului cald, a crescut interesul pentru activităţile care permit şi distanţarea fizică: zboruri cu parapanta  sau experiențe pe circuitul de kating.

În pandemie, acest tip de experinenţe s-a mutat în offline şi au fost un succes, spune Oana Pascu, fondatoarea unui site de cadouri experențiale.

De asemenea, românii s-au orientat și către ateliere private de gătit, fie degustări de cafea, ciocolata sau vin.  Preţul pentru aceste experiențe porneşte de la 250 de lei.

Cele mai populare experiente în perioada ianuarie-martie 2021 au fost cele din sfera adrenalinei – virtuale sau offline: experienta VR la manșa unui avion Boeing, zbor cu avionul sau cu parapanta, experiente pe circuitul de kating. De asemenea, în topul preferințelor clienților  rămân experiențele gourmet – fie ateliere private de gătit, fie degustări de cafea, ciocolată sau vin.

“Ne asteptăm ca în perioada urmatoare, odata cu venirea anotimpului cald si odata cu cresterea numarului de persoane vaccinate, sa creasca accesarea experientelor offline achizitionate in aceste luni.

De altfel, prelungirea perioadei de valabilitate a voucherelor – la 12 luni – a fost una dintre primele masuri luate la declansarea pandemiei, astfel incat clientii sa nu simta o presiune in a accesa experientele cadou primite.

Deja se simte o tendinta de crestere pe segmentul experientelor de travel, dar si de adrenalina, si un interes crescut pentru cele care permit distantarea, cum ar fi calatoriile cu autorulota sau mini-camperul”, a mai precizat Oana Pascu.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.