Confidenţialitate

După 2 zile, Poliția Capitalei confirmă că agentul care a căzut cu motocicleta în groapă făcea parte din coloana oficială a lui Gabriel Oprea

Poliția Capitalei a confirmat abia după două zile printr-un comunicat de presă faptul că polițistul Bogdan Gigină făcea parte din coloana oficială a ministrului de Interne Gabriel Oprea.

În acest comunicat de presă, poliția a ținut să precizeze că ministrul beneficia de coloana oficială în condițiile legii. Poliția nu poate să explice nici cât de mare era coloana oficială nici unde și de ce se deplasa cu antemergător.

 

 

        Poliția Capitalei a anunțat astăzi că polițistul Bogdan Gigină se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu și că asigura deplasarea în siguranță, a unei coloane oficiale, precum și a celorlalți participanți la trafic.

Coloana oficială a ministrului de Interne Gabriel Oprea, de care demnitarul beneficia în condițiile legii, se deplasa cu o viteză adaptată la condițiile meteo și de trafic existente, spune poliția în comunicat.

De asemenea poliția amintește că ministrul a participat la o activitate a unei instituții din domeniul securității și ordinii publice.

Nu e clar unde se deplasa coloana și nici câte mașini făceau parte din aceasta. În comunicat se precizează că după accident, coloana a oprit la fața locului, unde a fost chemată ambulanța.

        Contactată de Europa FM, Poliția Capitalei a refuzat să ofere mai multe informații. Întrebați de ce acest comunicat a venit la două zile de la accident, oficialii poliției au spus că nu au un răspuns.