Dumitru Buzatu: Restructurarea Guvernului trebuie privită cu seriozitate

Preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, susține că restructurarea Guvernului e o idee care trebuie privită cu seriozitate.

Liderul local al social democraților vasluieni susține că nu s-a întâlnit până acum cu Liviu Dragnea, dar că îl așteaptă pe acesta la discuții, transmite corespondentul Europa FM, Sorin Saizu.

Dumitru Buzatu, unul dintre cei mai vechi lideri locali ai PSD, a declarat că restructurarea Guvernului trebuie privită cu seriozitate atât timp cât nu este folosită că instrument într-o bătălie superficială a orgoliilor.

Buzatu afirmă că această problemă s-ar putea rezolva dacă există o disponibilitate de dialog şi înţelegere, dar, spune liderul PSD, nu e nimic în trecut pe care să se bazeze că lucrurile vor evolua în acest sens.

El a mai precizat că nu s-a întâlnit până acum, la Vaslui, cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea, care ar avea întâlniri cu liderii social-democraţi din Moldova, dar că îl aşteaptă la discuţii.

În opinia lui Dumitru Buzatu, „foarte mulți membrii în situații de criză, speră că a „venit momentul”, iar pentru comportamentul acestora, susține el, „este foarte greu de găsit un remediu”.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS