Confidenţialitate

Duminică este Finala Eurovision România

În această seară, de la ora 20:30, are loc Finala Eurovision România, în urma căreia va fi ales reprezentantul ţării noastre la Eurovision Song Contest.

Finala Eurovision România aduce la București pe reprezentanţii Elveţiei, Moldovei şi Spaniei, pentru recitaluri, dar şi 10 concurenţi care încearcă să câştige încrederea telespectatorilor pentru a merge în etapa internaţională a celui mai popular concurs muzical din Europa.

În finala Selecţiei Naţionale Eurovision  publicul este singurul care va alege reprezentantul României pentru scena de la Kiev, dintre piesele rămase în concurs, prin televot.

Cristina Vasiu, MIHAI, Ramona Nerra, Ana Maria Mirică, Instinct, Ilinca feat. Alex Florea, Tavi Colen & Emma, Maxim, Eduard Santha şi Xandra sunt concurenţii pe care îi vom vedea pe scena duminică seară, în finala naţională a concursului Eurovision 2017. Publicul va putea vota timp de o oră pentru a alege reprezentantul României pentru Eurovision 2017.

Votul va putea fi exprimat trimiţând numărul de intrare în concurs al favoritului (01, 02, 03,…06), prin SMS, la numărul cu suprataxă 1264 (tarif: 0.4 euro + TVA), număr valabil în reţelele Digi Mobil, Orange, Telekom şi Vodafone, ori sunând la acelaşi număr de telefon  – 1264 şi tastând numărul piesei favorite din concurs: 01, 02, 03… 10, cu acelaşi tarif (0.4 euro + TVA / apel), valabil în reţelele Orange, Telekom şi Vodafone. Liniile telefonice se vor deschide la semnalul „START VOT!” şi se vor închide după 60 de minute, la semnalul „STOP VOT!”.

Ordinea intrării în concurs în Finala Selecţiei Naţionale Eurovision România

1. Ana Maria Mirică

2. Ilinca feat. Alex Florea

3. Eduard Santha

4. Xandra

5. MIHAI

6. Maxim feat. Nicolae Voiculeţ

7. Tavi Colen & Emma

8. Instinct

9. Ramona Nerra

10. Cristina Vasiu

Câştigătorul Eurovision România din acest an va fi recompensat, pe lângă trofeu, cu un cec de 5.000 euro, sumă destinată pregătirii show-ului artistului pentru finala internaţională, după cum anunţă TVR.