Confidenţialitate

Duminică: două extrageri ale Loteriei bonurilor fiscale, una lunară şi una specială de Paşte

Loteria Română a anunţat că în ziua de Paşte, pe 16 aprilie, vor avea loc două extrageri ale Loteriei bonurilor fiscale.

Una – este extragerea lunară obişnuită, a bonurilor fiscale câştigătoare emise între 1 şi 31 martie, și o extragere extraordinară, cu ocazia sărbătorilor de Paște.

În cazul extragerii lunare, fondul de premiere este tot de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Selecţia câştigătorilor va fi realizată în două etape.

”Prima etapă constă în extragerea bilelor care vor determina ziua şi luna emiterii, precum şi valoarea bonului câştigător pentru extragerea ocazională şi a bilelor care vor determina ziua emiterii şi valoarea bonului câştigător, pentru cea lunară”, arată compania.

Dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată o a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri câştigătoare.

Extragerile din prima etapă vor fi organizate în studioul TV al Loteriei Române, începând cu ora 16:00.

Rezultatele extragerilor vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice (MFP), al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al Loteriei Române.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile.