Duckadam pleacă de la FCSB

Helmut Duckadam a demisionat, duminică, din funcţia de preşedinte de imagine al FCSB.

“A fost frumos! După multe ezitări, am hotărât azi, 14.06.2020, că este momentul să-mi înaintez demisia din cadrul SC Fotbal Club FCSB. Consider că este mai onorabil să-ţi înaintezi demisia, când simţi că nu mai eşti dorit, decât să aştepţi momentul când vei fi dat afară. Au fost momente dificile, dar şi foarte multe momente frumoase! A fost una dintre cele mai frumoase perioade din viaţă mea! Îi mulţumesc domnului Becali, în numele familiei mele, pentru tot ce a făcut pentru noi şi îl asigur că voi rămâne acelaşi om serios şi loial. Doresc mult succes echipei, şi-mi doresc, că în acest an să câştige un trofeu!”, a scris fostul portar pe Facebook.

“Faptul că eram considerat cel mai neimportant om din cadrul clubului înseamnă că hotărârea mea din seara asta mă scuteşte de alte comentarii. Eu pe Facebook am pus o postare, în care îi mulţumesc domnului Becali şi din partea mea şi a familiei mele pentru cât m-a ajutat în această perioadă şi cu asta colaborarea mea şi aventura mea s-au terminat. Nu mă văd la alt club, pentru mine activitatea asta de lângă o echipă de fotbal s-a încheiat definitiv. Nu mă duc la nicio altă echipă”, a adăugat Helmut Duckadam la Digi Sport.

“Eroul de la Sevilla” era singurul component al Stelei, care câştigase în 1987 Cupa Campionilor Europeni, rămas în cadrul clubului patronat de Gigi Becali.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS