Confidenţialitate

Ducesa de Cambridge a intrat în auto-izolare după ce a fost în contact cu o persoană testată pozitiv de Covid

Ducesa de Cambridge, Kate, a decis să se autoizoleze după ce a intrat în contact cu o persoană care ulterior a fost depistată pozitiv de Covid 19, a anunțat palatul Kensington, relatează The Guardian. În mod normal, Kate ar fi trebuit să fie, luni, alături de prințul William, soțul ei, la ceremoniile dedicate împlinirii a 73 de ani de la înființarea Serviciului Național de Sănătate.

Prințul William și soția sa ar fi trebuit să participe la un serviciu religios la Catedrala Sf. Paul din Londra și la o recepție la Palatul Buckingham, însă acum Kate va trebui să rămână în izolare acasă.

Reprezentanții Palatului Kensington au precizat că ducesa de Cambridge se simte bine, nu are simptome dar a decis să se izoleze. Kate ar fi intrat în contact cu o persoană testată pozitiv de Covid săptămâna trecută. Potrivit The Guardian, vineri, Kate a vizitat arena de la Wimbledon, unde se desfășoară turneul de tenis, unde a discutat cu angajați și a vizitat muzeul, după care a asistat la o partidă.

Din cauza izolării, Kate, care este o mare pasionată de tenis, nu va putea asista la finalele de simplu feminin și simplu masculin de la acest sfârșit de săptămână.