Confidenţialitate

Dublu sau Nimic: Săptămâna 9 | VIDEO

Cel mai deștept concurs radio este la Europa FM! Dublu sau Nimic îți aduce mii de euro, în fiecare dimineață, în Deșteptarea!

Intră în joc și ascultă-i pe Vlad, George și Luca pentru a afla dacă azi ești tu cel care arată în direct tot ce știe! Fiecare răspuns corect îți dublează premiul până la 4000 de euro!

Fiecare răspuns corect dublează premiul acumulat, dar în cazul în care un concurent alege să meargă mai departe și nu știe răspunsul corect, pierde și banii câștigați până în acel moment.

Șase secunde de inspirație și câștigi mii de euro pentru ce știi! Testează-ți limitele în cel mai deștept concurs radio.

Luni, 23 mai

Ascultătorul nostru Ciprian, din Piatra Neamț, a fost foarte aproape de a câștiga concursul, dar a dat răspunsul greșit la cea de-a doua întrebare și a pierdut toți banii.

Alături de Vlad, George și Luca, în studioul Europa FM a fost invitat și Danuț, un colaborator neobosit de-ai lui Luca pentru întrebările din concurs.

Marți, 24 mai

Mihaela, din București, a câștigat astăzi la Dublu sau Nimic 800 de euro după ce a răspuns corect la trei întrebări. Apoi s-a retras, dar a răspuns, în afara concursului, și la cea de-a patra întrebare.

Miercuri, 25 mai

Tania, din Deva, a ieșit din concurs după ce nu a știut răspunsul la prima întrebare.

Joi, 26 mai

Andrei, din Reșița, a pierdut jocul pentru că nu a știut răspunsul pe cea de-a doua întrebare.

Vineri, 27 mai

Eduard, din Craiova, a nu a știut răspunsul la cea de-a doua întrebare, fapt care l-a scos din joc.