Confidenţialitate

Dublu sau Nimic: Săptămâna 7 | VIDEO

Cel mai deștept concurs radio este la Europa FM! Dublu sau Nimic îți aduce mii de euro, în fiecare dimineață, în Deșteptarea!

Intră în joc și ascultă-i pe Vlad, George și Luca pentru a afla dacă azi ești tu cel care arată în direct tot ce știe! Fiecare răspuns corect îți dublează premiul până la 4000 de euro!

Fiecare răspuns corect dublează premiul acumulat, dar în cazul în care un concurent alege să meargă mai departe și nu știe răspunsul corect, pierde și banii câștigați până în acel moment.

Șase secunde de inspirație și câștigi mii de euro pentru ce știi! Testează-ți limitele în cel mai deștept concurs radio.

Luni, 9 mai

Alexandru, din București, Daniel, din Bistrița, nu a trecut mai departe pentru că nu a știut răspunsul la întrebarea Câte puluri de aceeași culoare există într-un joc de table?

Marți, 10 mai

Mihaela, din Brăila, a ieșit din joc după ce a răspuns greșit la prima întrebare.

Miercuri, 11 mai

Paula, din Buzău, a ieșit din joc pentru că nu a știut răspunsul la întrebarea Care sunt culorile de pe drapelul Portugaliei?

Joi, 12 mai

George, din Cugir, a iesit din joc, după ce nu a știut răspunsul la prima întrebare.

Vineri, 13 mai

Cosmin, din Timișoara, a câștigat la Dublu sau Nimic 1.000 de euro după ce răspuns corect la două întrebări. Marele premiu era de 4.000 de euro. Cosmin a decis să se retragă, dar a răspuns, în afara concursului la cea de-a treia întrebare, adresată de Cornel Ilie de la Vunk.