Confidenţialitate

Dublu sau Nimic: Săptămâna 10 | VIDEO

Cel mai deștept concurs radio este la Europa FM! Dublu sau Nimic îți aduce mii de euro, în fiecare dimineață, în Deșteptarea!

Intră în joc și ascultă-i pe Vlad, George și Luca pentru a afla dacă azi ești tu cel care arată în direct tot ce știe! Fiecare răspuns corect îți dublează premiul până la 4000 de euro!

Fiecare răspuns corect dublează premiul acumulat, dar în cazul în care un concurent alege să meargă mai departe și nu știe răspunsul corect, pierde și banii câștigați până în acel moment.

Șase secunde de inspirație și câștigi mii de euro pentru ce știi! Testează-ți limitele în cel mai deștept concurs radio.

Luni, 30 mai

Alexandru, din Zalău, a fost sunat pentru a participa la concurs, chiar de ziua lui de naștere. Nu a avut, însă, inspirație și a ieșit din joc după ce nu a știut răspunsul la cea de-a patra întrebare: Ce înseamnă vetust?

Marți, 31 mai

Ioana, din Pitești, a ieșit din joc după ce nu a știut răspunsul la prima întrebare.

Miercuri, 1 iunie

Andreea, din Suceava, nu a avut inspirație și a ieșit din joc după prima întrebare.

Joi, 2 iunie

Ovidiu, din Sibiu, a pierdut jocul la Dublu sau Nimic, după ce nu a știut răspunsul la prima întrebare: Care sunt culorile drapelului Belgiei?

Vineri, 3 iunie

Dănuț, din Constanța, a pierdut concursul pentru că nu a știut răspunsul la întrebarea: Care este cel mai estic oraș din România?