Confidenţialitate

Dublu asasinat marți seara într-un apartament din centrul Timișoarei | AUDIO

Doi bătrâni au fost uciși în propria locuință de un individ care a vrut să îi jefuiască. Nepotul celor doi care venise să vadă ce s-a întâmplat în apartament s-a luptat cu atacatorul, dar acesta din urmă a reușit să fugă.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Tragedia s-a petrecut într-un bloc situat la câțiva zeci de metri de Piața Unirii, în zona istorică a orașului. Cei doi bătrâni, în vârstă de 75 și 78 de ani stăteau de vorbă la telefon cu unul dintre nepoți care locuiește în Germania.

La un moment dat au auzit zgomote în casă. Au mai apucat să îi spună nepotului că a intrat cineva peste ei și că vrea să îi omoare după care s-a lăsat liniștea.

Disperat, nepotul și-a sunat verișorul care locuiește în apropiere și care a ajuns la apartament după câteva minute. Acolo, l-a gasit pe criminal care se afla încă în locuință . Acesta l-a lovit și a fugit.

Imediat s-a dat alarma la 112 și mai multe echipaje de poliție, dar și ambulanțe au sosit la locul tragediei. Medicii de pe salvare nu au mai putut face nimic pentru cei doi bătrâni.

Au murit pe loc dupa ce au fost loviți cu un cutit. La fața locului au sosit și criminaliștii, care au izolat zona și au început cercetările. Politiștii spun că imediat dupp crimă atacatorul a fugit pe lângă un loc de joacă din apropiere unde a aruncat o mănușă cu urme de sânge pe ea

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș

Magistrații au început cercetările pentru infracțiunea de omor calificat. Politiștii încearcă acum să afle cum a ajuns criminalul în apartamentul bătrânilor și, mai ales, dacă a reușit să îi jefuiască.

Anchetatorii spun că cel mai probabil atacul a fost dat la pont și asta pentru că femeia ucisă în locuință era administratoar al imobilului, iar astăzi a încasat întreținerea din întreaga clădire.

În cursul acestei zile, polițiștii vor analiza imaginile de pe toate camerele de supraveghere din zonă pentru a-l identifica pe criminal.

Oamenii legii spun că acesta ar avea 1.80 metri înălțime și este brunet.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Senatul a adoptat reforma pensiilor speciale | VIDEO