Confidenţialitate

Drumuri închise din cauza zăpezii

Zeci de drumuri au fost închise din cauza vremii nefavorabile. Iată care sunt arterele pe care traficul a fost restricționat.

DOBROGEA:

Din cauza viscolului, în județul Constanța nu se circulă pe DN2A între Hârșova și Mihail Kogâlniceanu. Nu se circulă nici pe DN22A de la Hârșova până la Saraiu , apoi de la Hârșova și Topolog – in județul Tulcea, precum și pe DN22D de la Măcin la Cerna și pe DN22F între Horia și Nalbant.

Circulația este întreruptă din cauza vremii nefavorabile pe autostrada A2 București-Constanța. Traficul este închis si drumul paralel cu autostrada: DN3 și DN3A.

Nu se circulă nici pe DN22 între Tulcea și Sibioara în județul Constanța și localitatea brăileană Grădiștea și Brăila.

MOLDOVA:

Nu se circulă pe DN11A între Podul Turcului și Bârlad.
Iarna închide traficul pe DN23A între localitățile vrâncene Gologanu și Ciorăști și de aici spre Mărcănești pe DN23B. În județul Vaslui nu se circulă pe DN24A între Murgeni și Huși, pe DN24D între  localitățile gălățene Vânători și Cuca, iar de aici traficul este blocat până la Bârlad. La fel și pe DN26 între Blăgești și Murgeni.

Nu se circulă nici în Vrancea între Bogza și Dumbrăveni pe DN2N.
MUNTENIA:

Nu se circulă pe DN2 Buzău-Râmnicu Sărat, sau pe DN21 între Brăila și Slobozia și de aici până la Drajna Nouă. Traficul este închis și pe DN21A din localitatea Bărăganu până în Țăndărei.

În Ialomița a fost închis tronsonul Malu-Slobozia, la fel și drumul DN2C între Tovârâșia și Amara.

Viscolul închide traficul între Râmnicu Sărat și localitatea buzoiană Băile pe DN22.

În județul Buzău DN2B a fost inchis din cauza condițiilor meteo între Buzău și Vizireni, la fel și DN2C între Costești și Padina.

Viscolul închide traficul și pe DN41 în Ialomița, precum și în Călărași între Chirnogi și Căscioarele. Tot aici, traficul este închis pe DN5A și DN5B.