Drumul care duce în Poiana Braşov, închis în weekend pentru o competiţie automobilistică

Cea de-a opta etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă se va desfăşura pe drumul care duce în Poiana Braşov, sâmbătă şi duminică. În ambele zile, în intervalul 8.00 – 18.00, circulaţia va fi permisă o singură oră, la prânz.

Competiţia va aduce la start peste 80 de concurenţi.

Vineri, este programată prezentarea echipajelor începând cu ora 19.30, în Parcarea Bibliotecii Judeţene din Livada Poştei.

Compeţitia va începe sâmbătă dimineaţă, cu trei manşe de recunoaşteri urmate de două manşe de antrenamente cronometrate. În intervalul  08.00 – 18.00, circulaţia va fi permisă doar între orele 13.00 – 14.00.

Duminică, concurenţii vor avea două manşe de recunoaşteri şi două de concurs, circulaţia fiind restricţionată între 08.00 şi 18.00.  Traficul va fi permis în intervalul 12.00 – 13.00.

Trofeul Braşov Opel este a opta etapă a Campionatului Naţional de Viteza în Coastă, organizat de către Primăria Municipiului Braşov şi Club Sportiv AMC Racing, al cărei promotor este Mihai Leu, fostul campionul mondial de box şi campion naţional de raliuri.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS