Drum cu Prioritate pentru tinerii sportivi: juniorii rugbyști de la Tomitanii Constanța

Sportivii remarcați astăzi sunt tinerii rugbyști ai echipei Tomitanii Constanța, care sunt acum pe primul loc în Divizia A – al 3-lea eșalon din România, competiție în care luptă cu formații de seniori. Constănțenii au devenit lideri ai clasamentului în această săptămână, după ce au învins-o cu 36-25 pe Dinamo 2 – grupare formată și ea tot din rugbyști sub 20 de ani.

Din echipa Tomitanilor s-au remarcat Mădălin Mihalache, autor a două eseuri, alături de Mihai Tăbuş, Adrian Ţală, Adrian Părăleşte și Dragoș Burlacu, toți marcatori a câte unei încercări, alături de Cristian Lolea cu 3 transformări. Tomitanii Constanța au strâns 3 victorii din 4 meciuri, la toate primind și bonus ofensiv, iar antrenorul lor este Cristian Cojocaru.
Și echipa de juniori sub 18 ani a clubului de pe litoral are succes în campionatul de rugby din Zona Muntenia, în care au i-au depășit pe cei de la Stejarul Buzău cu 56-10. În etapa anterioară i-au învins cu 27-5 și pe bucureștenii de la Colegiul Național “Aurel Vlaicu”.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS