Confidenţialitate

DRUM CU PRIORITATE: În București s-a înființat un magazin cu hăinuţe provenite din donaţii. Cum puteți dona | AUDIO

Am dat peste un proiect tare simpatic.

Practic, în București s-a înființat un magazin cu hăinuţe provenite din donaţii, unde părinţii care se află într-o situație financiară dificilă și au nevoie de hăinuțe pentru copiii lor pot veni şi alege de aici articole vestimentare pentru cei mici.

Totul este gratuit și dezinfectat. Hainele sunt spălate la 90 de grade cu detergent hipoalergic pentru copii, uscate, călcate şi ulterior aşezate pe rafturi.

Magazinul este înfiinţat de Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti.

Aici se pot dona și haine pentru adulți, nu doar pentru copii.

Proiectul “Bebe de Bucureşti are hăinuţe” a luat naştere după ce s-a terminat starea de urgență, perioadă în care au fost foate cereri din partea părinţilor care şi-au pierdut locurile de muncă și care aveau nevoie de produse ca să-și crească și să îi îngrijească pe cei mici.

Magazinul se află pe strada Regina Elisabeta nr. 75, Bucureşti, sector 5 și e deschis de luni până vineri, între orele 11.00 – 18.00.

Radu Constantinescu a stat de vorbă în direct, pe DRUM CU PRIORITATE,  cu Cosmina Ioana Simiean Nicolescu, director general al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti, să ne spună povestea din spatele acestui proiect.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Unde puteți dona:

1. Complex de servicii sociale Ominis, Strada Turnu Măgurele nr. 17A, sector 4;
2. Sediul central al D.G.A.S.M.B., Str. Constantin Mille nr. 10, sector 1;
3. Punct Perla, Soseaua Stefan cel Mare nr. 1, sector 1;
4. Spălătoria Socială, Str. Armeniş nr. 2, sector 3;
5. Spălătoria Socială, Str.Drumul Taberei nr. 24, sector 6. Programul este de Luni-vineri, între orele 9.00 – 16.00
6. Sediul central al „Bebe de Bucureşti are hăinuţe“ este situat pe bulevardul Regina Elisabeta nr. 75, sector 5 (rond Kogălniceanu). Program: luni – vineri, între orele 11.00 – 18.00
7. Băcănia Nea Bălan, situată pe strada Amurgului nr. 31, Popeşti Leordeni, de luni până sâmbătă, în intervalul orar 10.00-18.00. Pentru mai multe informaţii, doritorii pot apela şi numărul de telefon 021.314.23.15.